3,3(3)
Ruusukaali-chorizopannu
20 min
Ruusukaalinlehdet paistuvat nopeasti pannulla timjamilla ja valkosipulilla maustettussa öljyssä. Paista ruusukaalin kanssa tarjottavaksi chorizo-makkaraa ja manteleita.
25.11.2014
 |
Maku
Reseptin ainekset
2 annosta
1 dlmanteleita
50 gchorizo-makkaraa
2 rkloliiviöljyä
1 kplvalkosipulinkynsi
1 tltuoretta timjamia
400 gruusukaalia
1 tlpunaviinietikkaa
sormisuolaa
mustapippuria myllystä

Paahda manteleita keskilämmöllä pannulla 5 minuuttia kunnes ne tuoksuvat ja saavat pintaan väriä.

Paista chorizoviipaleet pannulla rapeiksi.

Kuumenna oliiviöljy puhtaalla pannulla. Kuullota hienonnettu valkosipuli ja timjami parin minuutin ajan.

Leikkaa ruusukaaleista kannat, ja revi lehdet irti. Lisää lehdet pannulle ja paista välillä käännellen reilu 5 minuuttia. Nosta pannu liedeltä ja lorauta joukkoon punaviinietikka.

Sekoita ruusukaalinlehtien joukkoon paistettu chorizo ja mantelit. Mausta sormisuolalla ja mustapippurilla. Tarjoa lämpimänä.

Jos ruusukaalin sisimmät lehdet eivät irtoa, silppua loppu ohuiksi siivuiksi ja paista lehtien kanssa.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo