Kotivinkki

Ruusukaaleja ja palvikinkkua

0
0

Ruusukaaleja ja palvikinkkua

Teksti Kotivinkki
Kuvat Kristiina Hemminki
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 400 gruusukaaleja
  • 250 gpalvikinkkua
  • tilkkaöljyä
  • 1 dlkasvislientä
  • 1 tlmustapippuria
  • pieni nippuruohosipulia
  • puolikkaansitruunan mehu

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Poista 400 g:sta ruusukaaleja kovat kannat ja uloimmat lehdet. Puolita isoimmat kaalit. Pilko 250 g palvikinkkua suikaleiksi.

2. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja lisää joukkoon ruusukaalit. Kääntele niitä hetki, kunnes ne saavat hieman väriä.

3. Lisää pannulle kinkkusuikaleet ja 1 dl kasvislientä. Hauduta ja kääntele aineksia miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Rouhi noin 1 tl mustapippuria, silppua pieni nippu ruohosipulia ja purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu. Sekoittele aineksia pannulla vielä hetki.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä