Maku

Rustiikkinen raclette

50 min
0
0

Rustiikkinen raclette

GL
KA
MU
0
0
Raclette on kylmien iltojen ihanin lohturuoka. Tässä reseptissä sulatetun juuston kera tarjoillaan eri värisiä perunoita, suppilovahveroita ja kurkkuja!
Teksti Susanna Katajisto
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gperunaa (eri värisiä, kiinteä lajike)

Tarjoiluun

  • 800 gjuustoa (kotimaisia, eim. Hilma, Savuhilma, Armas)
  • 100 gsuolakurkkua (cocktail-kokoisia)
  • 1 dlsuppilovahveroita (marinoituja)

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN20 min

Valmista rustiikkinen raclette näin:

Pese perunat huolellisesti ja keitä kuorineen melkein kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Anna jäähtyä.

Annostele lisäkkeet tarjoiluvadille ja viipaloi perunat. Paahda perunat rapeiksi raclettepannun yläosassa ja kuumenna juusto pikku pannussa.

Nauti pehmennyttä juustoa perunoiden, kurkkujen ja suppilovahveroiden kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä