Kotivinkki

Ruohosipulipesto

0
0

Ruohosipulipesto

Teksti Kotivinkki
Kuvat Kristiina Hemminki
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 2 ruukkuaruohosipulia
  • 100 gpinjansiemeniä
  • 1 dloliivi- tai rypsiöljyä
  • ½sitruunan mehu

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Hienonna ruohosipuli.

2. Laita kaikki ainekset teho-sekoittimeen ja jauha tasaiseksi massaksi. Jauhaminen onnistuu myös sauvasekoittimella. Käytä korkeareunaista kulhoa, jotta seos ei roiskuisi.

3. Ruohosipulipesto maistuu tavallisen peston tapaan leivän päällä, pastan kanssa sekä kastikkeena kala- ja liharuoille. Kokeile ruohosipulipestoa myös uuden sadon höyrytettyjen vihannesten kyljessä.

Vinkki!

Vinkki: Tee pestoa kerralla reilu satsi, sillä se säilyy jääkaapissa useita päiviä. Näin sinulla on kätevä ja maukas kesäkastike. Valmista pestoa syntyy n. 2 DL.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä