Maku

Rukiiset kasvispitsat

30 min
3.8
0

Rukiiset kasvispitsat

MU
KA
0
3.8
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Joonas Vuorinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 270 gtofua (kiinteää)
  • 1/2 dlpestoa (punaista)
  • 2 kpltomaattia
  • 175 gruisleipäviipaletta (reikäleipää)
  • 1 dlketsuppia
  • 1/2 dlpestoa (punaista)
  • 100 gmozzarellajuustoa (raastettuna)
  • 1 dltuoretta basilikaa (hienonnettuna)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Suikaloi tofu. Sekoita joukkoon 1/2 dl pestoa.

Huuhdo ja leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi.

Levitä ruisleivät leivinpaperin päälle pellille. Sekoita ketsuppi ja pesto keskenään ja levitä leiville.

Ripottele päälle puolet juustoraasteesta, tomaattiviipaleet ja tofusuikaleet.

Ripottele pinnalle hienonnettu basilika ja loppu juustoraaste rukiisille kasvispitsoille.

Paista rukiisia kasvispitsoja 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia.

Vinkki!

Resepti sopii kokkaaville koululaisille. Siitä riittää neljälle reiluksi välipalaksi ja kahdelle ateriaksi.
MITÄ PIDIT?
3.8
Katso myös nämä