Maku

Rukiiset juustopalat

15 min
MU
KA
0
0


 

Tulosta
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (12 kpl)

  • 250 gemmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (Mustaleima)

Muruseos

  • 1 kplruisleipäviipaletta
  • 2 rklvoita
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 3/4 tljuustokuminaa
  • 2 rkllakkahilloa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Leikkaa juusto kuutioiksi tai pikkusormen kokoisiksi tangoiksi. Jauha ruisleipä rouheeksi ja paahda se voissa kauniin ruskeaksi. Sekoita joukkoon puristetut valkosipulinkynnet ja kumina. Kumoa muruseos lautaselle jäähtymään. Sivele hilloa juustotangon puoliväliin asti ja kierittele tahmainen pää ruisleipärouheessa. Tarjoa rukiiset juustopalat suomalaisina tapaksina eli snapaksina.

MITÄ PIDIT?
0