Ruisnapit sienisalaatilla ja kylmäsavustetulla hevosella

30 min
0
0

Ruisnapit sienisalaatilla ja kylmäsavustetulla hevosella

Helpot ja herkulliset alkupalat Joulupöytään!
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 kpl)

  • 20 kplväinämöisen palttoon nappeja

Täyte kylmäsavustetusta hevosesta

  • 100 gkylmäsavustettua hevosta (voit käyttää myös kylmäsavustettua poroa)
  • 120 granskankermaa
  • ½ kplpunasipuli hienonnettuna
  • 2 rklkapriksia
  • 1 rklpiparjuurta raastettuna
  • suolaa ja mustapippuria

Sienisalaattitäyte

  • 400 gsuolasieniä
  • 240 gsmetanaa
  • ½ kplpunasipuli hienonnettuna
  • ½ kplvalkosipulin kynsi hienonnettuna
  • ½ dltuoretta tilliä hienonnettuna
  • mustapippuria myllystä

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Liota suolasieniä vedessä muutaman tunnin ajan tai yön yli. Vaihda liotusvesi muutaman kerran. Hienonna suolasienet, punasipuli, valkosipuli ja tilli. Sekoita kaikki sienisalaatin ainekset hyvin keskenään kulhossa. Peitä kulho kelmulla ja nosta sienisalaatti maustumaan jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi.

Kuutioi kylmäsavustettu hevonen. Hienonna punasipuli ja kaprikset. Raasta piparjuuri. Sekoita kaikki täytteen ainekset hyvin keskenään kulhossa. Peitä kulho kelmulla ja anna täytteen maustua jääkaapissa vähintään puolen tunnin ajan.

Täytä väinämöisen palttoonapit juuri ennen tarjoilua täytteillä ja tarjoile heti.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä