Kotivinkki

Ruisleipälasagne

0
0


 

Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset

  • 400 gnaudanjauhelihaa
  • 1iso sipuli
  • 1valkosipulinkynsi
  • noin 400 gyrtti-tomaattimurskaa
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 2 tlsokeria
  • 6ruisleipästä
  • 200 gjuustoraastetta

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Ruskista jauheliha pinnoitetulla pannulla.

2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.

3. Paista sipulit pehmeiksi.

4. Lisää pannulle jauheliha, tomaattimurska, suola, pippuri ja sokeri. Kiehauta seos.

5. Laita uunivuokaan kerroksittain ruisleipää, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta. Ripottele pinnalle juustoraastekerros.

6. Paista ruisleipälasagnea uunin keskiritilätasolla 225 asteessa noin 10 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
0