Maku

Ruis-suklaakakku

1 h 5 min
4.8
0

Ruis-suklaakakku

Ihanan täyteläinen ruis-suklaakakku, jossa on ripaus kanelia.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

Kakku

  • 200 gsuklaata (taloussuklaa)
  • 200 gvoita
  • 4 kplkananmunaa
  • 2 dlsokeria
  • 4 rklkaakaojauhetta
  • 2 dlruisjauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta

Kuorrutus

  • 150 gsuklaata (taloussuklaata)
  • 1 dlkermaa
  • 1 rklvoita
  • 1 tlkanelia

Tee näin

1 h 5 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN45 min

Vaahdota kananmunat ja sokeri.

Sulata voi ja suklaa.

Sekoita voi-suklaaseos vaahtoon. Siivilöi mukaan kuivat aineet.

Voitele ja ruisjauhota vuoka (korppujauhot käyvät myös, kuten normaalisti). Levitä taikina tasaisesti vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 45 minuuttia.

Valmista kuorrute sulattamalla voi ja lisäämällä kaneli sekaan. Lisää kerma ja kuumenna. Sulata suklaa seoksessa.

Kuorruta kakku.

MITÄ PIDIT?
4.8
Katso myös nämä