0(0)
Pastapäivä! Kermainen rucola-tortellinipannu ihastuttaa jo ensimmäisellä haarukallisella – ja se valmistuu vain 20 minuutissa
Kasvis
20 min
Tortellinit kypsyvät herkullisiksi tuorejuustolla maustetussa kermaisessa ja juustoisessa rucolakastikkeessa. Tämä sukkelasti valmistuva rucola-tortellinipannu on todellista arkiruokien aatelia!
19.8.2021
 |
Maku
Reseptin ainekset
2–3 annosta
1 pkt (250 g) pinaattiricottatortellineja
Kastike
1 rs (70 g) rucolaa
1sipuli
2 tlrypsiöljyä
3 dlruokakermaa
1 rs (200 g) tuorejuustoa (esim. yrtti)
½ tl muskottipähkinää
¼ tl suolaa
Lisäksi
20 g pecorinojuustoa
50 gfetajuustoa

Rucola-tortellinipannu valmistuu näin:

  1. Aloita valmistamalla kastike. Säästä hiukan rucolaa koristeeksi. Leikkaa tai saksi loppu rucola pieneksi. Kuori ja kuutioi sipuli.
  2. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuli. Lisää rucola, kerma, tuorejuusto ja mausteet. Kiehauta sekoitellen.
  3. Lisää tortellinit ja keitä hauduttaen pakkauksen ohjeen mukainen aika.
  4. Viimeistele pecorinolastuilla, fetamurulla ja rucolalla.

Vinkki!

Saat vaihtelua ruokaan käyttämällä erimakuisia tortellineja tai tuorejuustoa. Rucolan tilalle sopii myös pinaatti.

2 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo