Maku

Pastapäivä! Kermainen rucola-tortellinipannu ihastuttaa jo ensimmäisellä haarukallisella – ja se valmistuu vain 20 minuutissa

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Tortellinit kypsyvät herkullisiksi tuorejuustolla maustetussa kermaisessa ja juustoisessa rucolakastikkeessa. Tämä sukkelasti valmistuva rucola-tortellinipannu on todellista arkiruokien aatelia!
KA
0
2
Julkaistu: 19.8.2021


Ainekset (2–3 annosta)

  • 1 pkt (250 g) pinaattiricottatortellineja

Kastike

  • 1 rs (70 g) rucolaa
  • 1sipuli
  • 2 tlrypsiöljyä
  • 3 dlruokakermaa
  • 1 rs (200 g) tuorejuustoa (esim. yrtti)
  • ½ tl muskottipähkinää
  • ¼ tl suolaa

Lisäksi

  • 20 g pecorinojuustoa
  • 50 gfetajuustoa
Tulosta

Rucola-tortellinipannu valmistuu näin:

  1. Aloita valmistamalla kastike. Säästä hiukan rucolaa koristeeksi. Leikkaa tai saksi loppu rucola pieneksi. Kuori ja kuutioi sipuli.
  2. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuli. Lisää rucola, kerma, tuorejuusto ja mausteet. Kiehauta sekoitellen.
  3. Lisää tortellinit ja keitä hauduttaen pakkauksen ohjeen mukainen aika.
  4. Viimeistele pecorinolastuilla, fetamurulla ja rucolalla.

Vinkki!

Saat vaihtelua ruokaan käyttämällä erimakuisia tortellineja tai tuorejuustoa. Rucolan tilalle sopii myös pinaatti.

2 kommenttia