Maku

Rubatut porsaankyljykset ja varhaisperuna-sinappi-kurkkusalaatti

30 min
0
0

Rubatut porsaankyljykset ja varhaisperuna-sinappi-kurkkusalaatti

Teksti Marja Samuli
Kuvat Juhani Salonen
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 400 gporsaankyljyksiä
  • 1 1/2 rklmausteseosta (NoMU BBQ dip)

Salaatti

  • 300 guutta perunaa (keitettynä)
  • 1 1/2 dlkevytmajoneesia
  • 150 granskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 1 dlkurkkurelissiä
  • 1 rkldijoninsinappia
  • 1 rklruohosipulia (silputtuna)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Valmista ensin salaatti. Paloittele kypsät, kylmät perunat öljyn kanssa pannulle ja paista nopeasti väriä pintaan.
Yhdistä majoneesi, ranskankerma, kurkkusalaatti, sinappi ja ruohosipulisilppu ja lisää perunat. Pane salaatti peitettynä viileään.
Sipaise kuivattujen porsaankyljysten pintaan ensin hiukan margariinia ja painele ne sitten rub-mausteseokseen.
Grillaa liha varovasti keskilämpöisellä öljytyllä parilalla grillissä. Pidä kansi alhaalla niin, että liha kypsyy mutta ei pala.
Käännä pihvit, kun ensimmäiset pisarat ilmaantuvat pintaan. Grillaa, kunnes liha on kypsää.
Tarjoa perunasalaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä