4,3(3)
Sienisalaatti rouskuista
Gluteeniton
Kasvis
Munaton
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Rouskuista tehty sienisalaatti on sieniruokien helppo ja herkullinen klassikko. Tällä ohjeella rouskusalaatti maistuu juuri siltä kuin kuuluukin!
2.9.2014
 |
Maku
Reseptin ainekset
5 annosta
Sienisalaatti rouskuista
300 gsuolattuja sieniä (liotettuna, esim. rouskuja)
1 kplpunasipulia
1 1/2 dlkuohukermaa
1 tlväkiviinaetikkaa
1 dlsmetanaa (tai ranskankermaa)
1/4 tlsokeria
1/4 tlmustapippuria
1/2 dltuoretta tilliä (hienonnettuna)

Sienisalaatti rouskuista – ohje:

  1. Silppua sienet ja kuorittu sipuli.
  2. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Mausta se etikalla ja ripauksella sokeria. Lisää vaahtoon smetana tai ranskankerma, sienet ja sipuli.
  3. Mausta rouskusalaatti sokerilla, mustapippurilla ja tillillä.
  4. Anna rouskusalaatin maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia ennen tarjoamista.

Vinkki!

Kurkkaa myös suosituimman sienisalaattimme resepti!

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo