Rouskucannellonit

50 min
4.5
0

Rouskucannellonit

KA
0
4.5
Teksti Susanna Katajisto
Kuvat Uzi Varon
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 100 gpastaa (canneloni-putkia)

Täyte

  • 400 gkangasrouskuja
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 2 kplsipulia (hienonnettuna)
  • 1 tltimjamia
  • 1/2 dlruohosipulia (hienonnettuna)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 2 dlkasvislientä
  • 2 dlruokakermaa
  • 50 gjuustoa (raastettuna)

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min

Voitele uuninkestävä vuoka.

Silppua rouskut pieniksi kuutioiksi. Kuullota sipulit öljytilkassa ja lisää sienet. Mausta timjamilla, ruohosipulilla, suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon lopuksi ranskankerma.

Täytä cannellonit pikkulusikalla ja asettele vierekkäin uunivuokaan.

Sekoita kasvisliemi ja ruokakerma ja kaada pastaputkien päälle. Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta.

Kypsennä rouskucanneloneja 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä