Maku

Rosmariini-anjoviskastike

20 min
5
0

Rosmariini-anjoviskastike

GL
MA
MU
0
5
Anjovis, rosmariini ja sitruuna viihtyvät täydellisesti yhdessä tässä suolaisenhappamassa kastikkeessa, joka sopii niin lihalle, kalalle kuin kasviksillekin. Nam!
Teksti Kati Pohja
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 2 kplrosmariinia (isoa oksaa)
  • 12 kplanjovista (fileetä)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 tlsitruunankuoriraastetta
  • 3/4 dlsitruunamehua
  • 2 dloliiviöljyä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Valmista rosmariini-anjoviskastike näin:

Riivi rosmariinista lehdet ja leikkaa ne mahdollisimman hienoksi.

Mittaa kaikki aineet öljyä lukuun ottamatta tehosekoittimeen. Ainesten tulee olla huoneenlämpöisiä. Käynnistä kone ja lisää joukkoon öljyä ohuena nauhana.

Säilytä rosmariini-anjoviskastike jääkaapissa pullossa tai kulhossa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä