Maku

Rosépippuri-kurpitsapikkelssi

25 min
2.7
0

Rosépippuri-kurpitsapikkelssi

Rosépippurinen kurpitsapikkelssi sopii seuraksi melkein mille vain aterialle.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (15 annosta)

  • 1 kgmyskikurpitsaa (kuutioituna n. 1 litra)
  • 2,5 dlvettä
  • 1,5 dlväkiviinaetikkaa
  • 2 dlsokeria
  • 2 rklroseepippuria
  • 1 tlsuolaa

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Halkaise kurpitsa. Poista siemenet ja kuori puolikkaan. Kuutioi kurpitsa.

Valmista liemi kiehauttamalla vesi, etikka, sokeri, rosepippurit ja suola. Lisää mukaan kurpitsakuutiot ja keitä 10-15 minuuttia, kunnes kurpitsat ovat hieman läpikuultavia. 

Kaada lasipurkkiin, anna jäähtyä ja siirrä jääkaappiin maustumaan. 

MITÄ PIDIT?
2.7
Katso myös nämä