Maku

Romanovin mansikat

3 h 20 min
3.5
1

Romanovin mansikat

GL
KA
MU
1
3.5
Teksti Saara Törmä
Kuvat Tuomas Kolehmainen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 10 dlmansikoita
  • 2 tlappelsiininkuoriraastetta
  • 1 kplappelsiinia (mehu)
  • 1 dlsokeria
  • 1 dlsitruslikööriä (esim. Cointreau)

Lisäksi

  • 2 dlvispikermaa (vähälaktoosinen) (vaahdotettuna)

Tee näin

3 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN3 h

Pese appelsiini huolellisesti ja raasta siitä ohuelti oranssia pintaa. Purista appelsiinista mehu.

Mittaa halkaistut mansikat muiden aineiden kanssa kulhoon ja nosta kulho jääkaappiin maustumaan kolmeksi tunniksi.

Tarjoaromanovin mansikat kermavaahdon kanssa ja koristele halutessasi marengeilla.

Vinkki!

Caremea kehitti Romanivin mansikat tsaari Aleksanteri I:lle Pariisissa.
MITÄ PIDIT?
3.5
Katso myös nämä