Maku

Riistarulla

1 h
0
0

Riistarulla

Teksti Midi Vuorela
Kuvat Antti Hallakorpi
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 1 dlkorppujauhoja
  • 2 dlruokakermaa
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlkorianterinsiemeniä (rouhittuna)
  • 1/2 tlvalkopippuria (rouhittuna)
  • 2 kplsalottisipulia
  • 1 rklvoita
  • 400 gporonlihaa (jauhettuna)
  • 200 gsika-nautajauhelihaa
  • 1 kplmunaa

Täyte

  • 100 gsuppilovahveroita
  • 2 kplkevätsipulia
  • 1/2 kplkesäkurpitsaa
  • 2 tlhunajaa (juokseva)
  • 1/4 tlyrttimaustesekoitusta (suolaton)

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN1 h
PASSIIVINEN

Mittaa korppujauhot, kerma ja mausteet kulhoon. Sekoita ja anna turvota 15 minuuttia.

Kuori ja hienonna salottisipulit. Kuumenna rasva pannussa ja ruskista sipulisilppu kevyesti.

Sekoita sipulisilppu, jauhelihat ja muna korppujauho-kermaseokseen. Sekoita aineet mureketaikinaksi.

Repäise pala alumiinifoliota ja voitele folio ruokaöljyllä.Taputtele mureketaikina levyksi folion päälle.

Esikäsittele sienet. Levitä pilkotut sienet, silputtu kevätsipuli ja juustohöylällä leikatut, pitkät kesäkurpitsaviipaleet murekelevyn päälle. Rullaa levy foliota apuna käyttäen. Kääri folio tiiviisti rullan ympärille.

Kypsennä 175 asteessa noin 35 minuuttia. Ota rulla pois uunista ja anna levätä foliokääreessä 15 minuuttia. Viipaloi rulla tarjolle.

Tarjoa paistettujen sienien, säilöttyjen pikkuomenoiden tai hillosipuleiden, perunoiden ja tomaattikastikkeen kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä