Kotivinkki

Riisi-pannukakkupaistos

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
0
0
Julkaistu: 2.11.2010


Ainekset

  • 5 dlvalmista riisipuuroa tai vastaava määrä itse keitettyä
  • 7½ dlmaitoa
  • 3½ dlvehnäjauhoa
  • 4luomukananmunaa
  • 2 rklkardemummaa
  • 2 rklvaniljasokeria
  • 100 gvoita tai margariinia
Tulosta

1.Mittaa ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

2.Kaada taikina voideltuun reunalliseen uunivuokaan.

3.Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin ja sisus on vielä mukavan pehmeää.

4.Anna jäähtyä hieman ja leikkaa annospaloiksi.

5.Kokoa annoslautasille kerma- tai vaniljavaahtoa, tuoreita marjoja tai sokeroitua tuoremarjasurvosta ja sokeroituja pistaasipähkinöitä ja tarjoa heti.  

Kommentoi »