Maku

Riimihärkä

4 h 20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
4 h
MU
GL
3.2
1
Julkaistu: 20.7.2005


Ainekset (15 annosta)

  • 500 gnaudan sisäfileetä
  • 2 tlmerisuolaa
  • 2 tlpippurisekoitusta
  • 2 tlyrttimaustesekoitusta (suolaton)
  • 200 grucolaa
  • 200 gjuustoa (rasvaa 25-35 %) (esim. tilsit)
  • 1/2 dlrypsiöljyä
Tulosta

Puhdista naudan filee kalvoista. Sekoita mausteet ja pyöräytä ne fileen pintaan. Kääri filee kelmuun tai muovipussiin ja pane pakastimeen noin 4 tunniksi.

Leikkaa filee leikkelekoneella tai terävällä veitsellä ohuen ohuiksi viipaleiksi. Asettele riimihärkäviipaleet laakealle tarjoiluvadille, ripottele huuhdotut rucolanlehdet ja ohuet juustoviipaleet lihan päälle. Pirskottele rypsiöljy riimihärkäsalaatin päälle viimeiseksi.

•Pakasta liha jo edellisenä päivänä ja leikkaa vasta tarjoilupäivänä viipaleiksi.

1 kommentti