Maku

Rieskapizza mikrossa

5 min
MU
4
0


 

Tulosta
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Maijala

Ainekset (1 annosta)

  • 20 gperunarieskaa
  • 1/2 rklrasvaseoslevitettä (rasvaa 60 %)
  • 1 kplkinkkuleikkelettä
  • 25 gananasta (rengas)
  • 50 gjuustoa (raasteena)
  • 1/4 tloreganoa

Tee näin

5 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN

Voitele rieska kevyesti margariinilla. Aseta päälle kinkku ja ananasrengas. Ripottele päälle juustoraaste ja oregano.

Nosta rieskapizza lautaselle ja lämmitä mikrossa 30–40 sekuntia.

•Muistathan, että mikroon ei saa laittaa metallisia astioita, ruokailuvälineitä eikä alumiinifoliota.

•Samaan tapaan voit valmistaa lämpimiä voileipiä vaihtelemalla leipälaatuja ja erilaisia päällysteitä.

MITÄ PIDIT?
4