Haullasi “” ei löytynyt yhtään osumaa

Tarkista hakusi ja poista mahdollisia rajausehtoja

Kotivinkki

Ricottapannukakut – ihanan mehevät pannarit sopivat sekä aamiaiselle että jälkkäriksi

15 min
KA
0
0
Ricottapannukakut aloittavat uuden päivän iloisesti! Tarjoile pannarit hunajan, marjojen, hunajan tai kermavaahdon kera.
Tulosta
Teksti Raisa Laine
Kuvat Timo Pyykkö

Ainekset (14–16 kpl)

Ricottapannukakut

  • 2kananmunaa
  • 200 gricottajuustoa
  • 2 dltäysmaitoa
  • 1 ½ dlvehnäjauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • 1(luomu)sitruunan kuori (raastettuna)

Paistamiseen

  • margariinia

Tarjoiluun

  • hunajaa, marjoja, hilloa, kermavaahtoa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Ricottapannukakut valmistuvat näin:

  1. Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset omiin kulhoihinsa. Sekoita keltuaisten joukkoon ricotta ja maito.
  2. Yhdistä kuivat aineet omassa kulhossaan. Pese ja raasta sitruunan kuori. Lisää keltuais-ricottamaitoseoksen joukkoon kuivat aineet ja sitruunankuori. Sekoita tasaiseksi.
  3. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Kääntele valkuaisvaahto varovasti taikinaan.
  4. Paista ricottapannareita rasvassa lettupannulla molemmin puolin noin 2 minuuttia.
  5. Tarjoa ricottapannukakut esimerkiksi hunajan, hillon, kermavaahdon ja marjojen kanssa.
MITÄ PIDIT?
0