0(0)
Ricottapannukakut – ihanan mehevät pannarit sopivat sekä aamiaiselle että jälkkäriksi
Kasvis
15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen
Ricottapannukakut aloittavat uuden päivän iloisesti! Tarjoile pannarit hunajan, marjojen, hunajan tai kermavaahdon kera.
Julkaistu 16.5.2018
Kotivinkki
Reseptin ainekset 14–16 kpl
Ricottapannukakut
2kananmunaa
200 gricottajuustoa
2 dltäysmaitoa
1 ½ dlvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
ripaus suolaa
1(luomu)sitruunan kuori (raastettuna)
Paistamiseen
margariinia
Tarjoiluun
hunajaa, marjoja, hilloa, kermavaahtoa

Ricottapannukakut – ohje:

  1. Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset omiin kulhoihinsa. Sekoita keltuaisten joukkoon ricotta ja maito.
  2. Yhdistä kuivat aineet omassa kulhossaan. Pese ja raasta sitruunan kuori. Lisää keltuais-ricottamaitoseoksen joukkoon kuivat aineet ja sitruunankuori. Sekoita tasaiseksi.
  3. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Kääntele valkuaisvaahto varovasti taikinaan.
  4. Paista ricottapannareita rasvassa lettupannulla molemmin puolin noin 2 minuuttia.
  5. Tarjoa ricottapannukakut esimerkiksi hunajan, hillon, kermavaahdon ja marjojen kanssa.
Kommentoi »