Maku

Revitty possu

8 h 1 min
0
0

Revitty possu

Savustus antaa rutkasta makua revittyyn possuun.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 800 gporsaan kassleria
  • 3 dlkeskiolutta
  • 2 kplsipuli
  • Hickory Savustuspussi (sinituote)

Mausteseos

  • 2 rklmuscovadosokeria
  • 1 kplkuivattu ancho -chili
  • 1 kplkuivattu chipotle -chili
  • 1 tljauhettua korianteria
  • 2 tljauhettua jeeraa
  • 2 tlsavustettua paprikajauhetta
  • 2 tlkuivattua oreganoa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 tlsuolaa

Tee näin

8 h 1 min
{
AKTIIVINEN1 min
PASSIIVINEN8 h

Ota kassler huoneenlämpöön hyvissä ajoin. Valmista ensin mausteseos. Hienonna kuivatut chilit morttelissa. Lisää mausteseoksen muut ainekset mortteliin ja sekoita tasaiseksi. Hiero mausteseosta reilusti kasslerin pintaan (noin 3/4 mausteseoksesta). Laita kassler savustuspussiin. Savusta kassleria grillissä savustuspussin ohjeen mukaan ensin 10 minuuttia kovalla lämmöllä ja sitten 20 minuuttia keskilämmöllä. Anna jäähtyä 15 min. Siirrä kassler pataan. Lisää pataan lohkotut sipulit ja olut. Laita kansi päälle ja nosta pata uuniin. Anna hautua uunissa 100 asteessa 8-10 tuntia. Tarkista välillä tarvitseeko lisätä nestettä. Nosta kassler padasta ja riivi kahdella haarukalla suikaleiksi. Keitä tarvittaessa lientä kasaan. Sekoita liemi lihasuikaleiden joukkoon. Tarjoa coleslawn, jalapeno viipaleiden, marinoidun punasipulin ja hot dog tai hampurilaissämpylöiden kera.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä