5(1)
Retikkainen raaste (Sengiri-daikon no sunomono)
Gluteeniton
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Reseptin ainekset
4 annosta
1/2 kplkurkkua
2 kplporkkanaa
1/2 kplretikkaa
Awasezu-kastike
3 rklväkiviinaetikkaa
2 rklsokeria
1 rklsoijakastiketta
1 rklseesaminsiemeniä

Leikkaa kaikki kasvikset tulitikun kokoisiksi pätkiksi. Voit oikaista raastamalla raastimen isoimmalla terällä tai käyttämällä juustohöylää.

Sekoita kastike lasissa ja lisää se kulhoon raasteen sekaan. Anna seistä jonkin aikaa jääkaapissa välillä ottimilla nostellen. Retikkainen raaste imee makua kastikkeesta, samalla tulitukut notkistuvat ja siemenet turpoavat ja pehmenevät. Tarjoa retikkaista raastetta paistetun kalan kanssa.

3 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.