Maku

Retikkainen raaste (Sengiri-daikon no sunomono)

45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
GL
KA
LA
MA
MU
5
3
Julkaistu: 1.2.2006


Ainekset (4 annosta)

  • 1/2 kplkurkkua
  • 2 kplporkkanaa
  • 1/2 kplretikkaa

Awasezu-kastike

  • 3 rklväkiviinaetikkaa
  • 2 rklsokeria
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 rklseesaminsiemeniä
Tulosta

Leikkaa kaikki kasvikset tulitikun kokoisiksi pätkiksi. Voit oikaista raastamalla raastimen isoimmalla terällä tai käyttämällä juustohöylää.

Sekoita kastike lasissa ja lisää se kulhoon raasteen sekaan. Anna seistä jonkin aikaa jääkaapissa välillä ottimilla nostellen. Retikkainen raaste imee makua kastikkeesta, samalla tulitukut notkistuvat ja siemenet turpoavat ja pehmenevät. Tarjoa retikkaista raastetta paistetun kalan kanssa.

3 kommenttia