Maku

Rapuwrapit Lontoon tapaan

20 min
1.5
0


 

Tulosta
Teksti Helena Saine-Laitinen, Sonja Blåberg
Kuvat Juha Juntto

Ainekset (4 annosta)

  • 250 gkatkarapuja (pakaste)
  • 1 dlmajoneesia (kevyt)
  • 3 rklappelsiinimarmeladia
  • 1 tlcurrya
  • 1/4 tlsuolaa
  • 100 glehtiselleriä
  • 100 gporkkanaa
  • 2 rkltuoretta korianteria (silputtuna)
  • 1/3 kpljäävuorisalaattia
  • 4 kplvehnätortillaa

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Valuta sulatetut katkaravut siivilässä.

Sekoita majoneesin joukkoon marmeladi, curry ja suola.

Leikkaa varsiselleri ja porkkana tulitikkumaisiksi suikaleiksi.

Yhdistä majoneesi, kasvissuikaleet sekä katkaravut ja korianterisilppu.

Levitä tortillakiekoille katkarapuseosta ja rapeita salaatinlehtiä. Kääri rullalle ja tarjoa saman tien.

MITÄ PIDIT?
1.5