Maku

Rapusalsalla täytetyt salaattiveneet

20 min
4.3
2

Rapusalsalla täytetyt salaattiveneet

GL
LA
MA
MU
2
4.3
Ravuilla ja avokadoilla täytetyt salaatinlehdet ovat raikas ja rapea alkupala. Näyttävät rapusalsalla täytetyt salaattiveneet syntyvät helposti!
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 150 gkeräsalaattia (sydänsalaatti, baby gem)

Rapusalsa

  • 400 gjättikatkaravunpyrstöjä (tai jokiravunpyrstöjä)
  • 2 kpltomaattia
  • 1 kplavokadoa
  • 2 dltuoretta korianteria
  • 2 rkllimettimehua
  • 1/2 kpltuoretta chiliä (silputtuna)
  • 1 tlruokosokeria
  • 1/2 tlmerisuolaa (hiutaleina)
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Valuta ravunpyrstöt hyvin siivilässä. Silppua ne veitsellä karkeaksi.

Halkaise tomaatit, poista kannat ja koverra siemenet pois lusikalla. Kuutioi tomaatit pieniksi.

Halkaise avokado, poista kivi ja kuutioi avokado pieneksi.

Sekoita salsan ainekset kulhossa.

Huuhdo salaatinlehdet. Kuivaa ne lingossa tai keittiöpyyhkeellä.

Annostele jokaiselle salaatinlehdelle rapusalsaa. Tarjoa rapusalsalla täytetyt salaattiveneet heti.

MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä