Kotivinkki

Rapukeitto ja ahvenfileet

0
0

Rapukeitto ja ahvenfileet

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 1 psrapu-hummeri pussikeittoainesta
  • 8 kplahvenfileetä
  • 2 tlrouhittua mustapippuria
  • 1 tlsuolaa
  • nippu kevätsipulia
  • 1 rklöljyä
  • 2 tlcurrya
  • 2 dlruokakermaa
  • 2 kpllimettiä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Valmista keitto pakkauksen ohjeen mukaisesti, mutta jätä nestemäärästä 2 dl pois.

2. Levitä ahvenfileet leivinpaperin päälle. Mausta fileet pippurilla ja suolalla.

3. Leikkaa kevätsipuleista muutaman sentin paloja. Laita sipulipala jokaiselle ahvenfileelle ja kääri ne tiukoiksi rulliksi. Kiinnitä tarvittaessa cocktailtikuilla.

4. K uumenna öljy ja curry paistinpannulla. Paista ahvenfileitä pannulla viisi minuuttia. Nosta fileet lautaselle.

5. Kiehauta pannulla ruokakerma ja lisää se keittoon. Mausta keitto yhden limetin mehulla ja hienonnetulla kevätsipulilla.

6. Pese toinen limetti ja leikkaa se lohkoiksi. Pujottele varrastikkuihin ahvenfileet, limettilohkot ja kevätsipulia. Tarjoile ahvenfileet keiton kanssa.

Vinkki!

Osta: katkarapu-hummerikeittoa, ahvenfileitä, kevätsipulia, ruokakermaa, limettejä

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä