Kuori ja raasta inkivääri. Hienonna valkosipulinkynnet ja sipuli. Kuumenna öljy korkeareunaisessa kasarissa ja paista broccoliineja keskilämmöllä pari minuuttia. Siirrä broccoliinit syrjään ja paista sipuleita ja currytahnaa pari minuuttia. Lisää tomaattimurska, kookosmaito ja kalakastike kasariin ja kuumenna kiehuvaksi.
Siirrä broccoliinit takaisin kasariin yhdessä rapujen kanssa, kuumenna kiehuvaksi ja kypsennä 2 minuuttia. Siirrä kasari syrjään liedeltä ja sekoita pinaatti joukkoon. Tarjoa limenlohkojen ja leivän kanssa. Voit keittään padan kaveriksi halutessasi myös basmatiriisiä.
Vinkki!
Voit käyttää myös kypsiä, kuorettomia pakastekatkarapuja. Loppukypsennys kannattaa tällöin supistaa alle minuuttiin, jotta ravut eivät sitkisty.