Rapu-tomaattisalaatti

20 min
4
0

Rapu-tomaattisalaatti

GL
LA
MA
MU
0
4
Teksti Marita Uurasjärvi
Kuvat Marita Uurasjärvi
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1000 gkeitettyä rapua (kuorittuna)
  • 250 gkirsikkatomaattia
  • 100 grucolaa

Kastike

  • 1 dloliiviöljyä
  • 2 rklpunaviinietikkaa
  • 1 rklsokeria
  • 1/2 tldijoninsinappia
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 2 rkltuoretta basilikaa (silputtuna)
  • 40 gpinjansiemeniä (paahdettuna)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Voit valmistaa kastikkeen jo edellisenä päivänä. Sekoita öljyyn etikka, sokeri ja mausteet. Lisää basilika ja pinjansiemenet juuri ennen tarjoilua.

Poista ravuista suolet. Halkaise tomaatit. Pese ja kuivaa salaatinlehdet.

Yhdistä salaattiainekset keskenään kulhossa ja sekoita kastike joukkoon. Nauti rapu-tomaattisalaatti leivän ja valkoviinin kera.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä