Rapeat ruusukaalit – mangomajoneesiin dipattavat pallerot ovat täydellistä viikonloppunaposteltavaa

1 h 5 min
{
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
25 min
Rapeat ruusukaalit muuttavat mielipiteesi ruusukaalista pysyvästi. Kun pyörittelet kaalit rapeissa pankojauhoissa ja dippaat makeantuliseen mangomajoneesiin, viimeisetkin ennakkoluulojen rippeet karisevat. Näihin et voi olla ihastumatta!
VE
0
0
Julkaistu: 30.1.2020


Ainekset (6 annosta)

  • 600 gruusukaaleja
  • ½ dloliiviöljyä
  • 3 rklvaaleaa siirappia
  • 2 tlsinappia
  • 1 tlkardemummaa
  • 1 tlcurrya
  • ¾ tlsuolaa

Lisäksi

  • 3 dlpankojauhoja

Mangomajoneesi

  • 2 dlvegaanista majoneesia
  • 1 dlmangososetta (Bonne)
  • 1½ dlkorianteria hienonnettuna
  • 1–2 tlsitruunamehua
  • 1 tlchilikastiketta (Sriracha)
  • ½ tlsuolaa
  • ¼ tlmustapippuria
Tulosta

Rapeat ruusukaalit valmistetaan näin:

  1. Huuhtele ruusukaalit. Poista kannat ja kuivat ulkolehdet. Halkaise kaalit.
  2. Sekoita kulhossa öljy, siirappi, sinappi ja mausteet. Sekoita mukaan kaalit.
  3. Kaada lautaselle pankojauhoja ja kieritä kaalit pari kerrallaan niissä. Nosta leivinpaperoidulle uunipellille.
  4. Paahda kaaleja 200 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.
  5. Notkista majoneesi ja sekoita joukkoon loput ainekset.
  6. Tarjoa ruusukaalit mangodipin kanssa.
Kommentoi »