5(1)
Rapeat ruusukaalit – mangomajoneesiin dipattavat pallerot ovat täydellistä viikonloppunaposteltavaa
Vegaaninen
Laktoositon
Maidoton
Munaton
Kasvis
1 h 5 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 25 min
Rapeat ruusukaalit muuttavat mielipiteesi ruusukaalista pysyvästi. Kun pyörittelet kaalit rapeissa pankojauhoissa ja dippaat makeantuliseen mangomajoneesiin, viimeisetkin ennakkoluulojen rippeet karisevat. Näihin et voi olla ihastumatta!
30.1.2020
 |
Meillä kotona
Reseptin ainekset
6 annosta
600 gruusukaaleja
½ dloliiviöljyä
3 rklvaaleaa siirappia
2 tlsinappia
1 tlkardemummaa
1 tlcurrya
¾ tlsuolaa
Lisäksi
3 dlpankojauhoja
Mangomajoneesi
2 dlvegaanista majoneesia
1 dlmangososetta (Bonne)
1½ dlkorianteria hienonnettuna
1–2 tlsitruunamehua
1 tlchilikastiketta (Sriracha)
½ tlsuolaa
¼ tlmustapippuria

Rapeat ruusukaalit valmistetaan näin:

  1. Huuhtele ruusukaalit. Poista kannat ja kuivat ulkolehdet. Halkaise kaalit.
  2. Sekoita kulhossa öljy, siirappi, sinappi ja mausteet. Sekoita mukaan kaalit.
  3. Kaada lautaselle pankojauhoja ja kieritä kaalit pari kerrallaan niissä. Nosta leivinpaperoidulle uunipellille.
  4. Paahda kaaleja 200 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.
  5. Notkista majoneesi ja sekoita joukkoon loput ainekset.
  6. Tarjoa ruusukaalit mangodipin kanssa.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo