0(0)
Rapeat pähkinätangot
Kasvis
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Reseptin ainekset
16 kpl
250 glehtitaikinaa (pakaste)
100 gcashewpähkinöitä (suolattuina, paahdettuina)
1 kplmunaa

Ota lehtitaikinalevyt huoneenlämpöön sulamaan. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Hienonna pähkinät rouheeksi. Vatkaa munan rakenne rikki ja voitele taikinalevyt. Painele puolet pähkinärouheesta tiiviisti kiinni levyihin, käännä levyt ja käsittele toiset puolet samoin.

Leikkaa levyt pitkittäin 4–5 osaan, kierrä pähkinätangot korkkiruuveiksi ja nosta leivinpaperoidulle pellille. Paista uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa rapeat pähkinätangot esimerkiksi parsa-savujuustosalaatin kanssa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.