Rapeat pähkinätangot

30 min
0
0

Rapeat pähkinätangot

KA
0
0
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Tulosta
Mainos

Ainekset (16 kpl)

  • 250 glehtitaikinaa (pakaste)
  • 100 gcashewpähkinöitä (suolattuina, paahdettuina)
  • 1 kplmunaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Ota lehtitaikinalevyt huoneenlämpöön sulamaan. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Hienonna pähkinät rouheeksi. Vatkaa munan rakenne rikki ja voitele taikinalevyt. Painele puolet pähkinärouheesta tiiviisti kiinni levyihin, käännä levyt ja käsittele toiset puolet samoin.

Leikkaa levyt pitkittäin 4–5 osaan, kierrä pähkinätangot korkkiruuveiksi ja nosta leivinpaperoidulle pellille. Paista uunissa noin 15 minuuttia.
Tarjoa rapeat pähkinätangot esimerkiksi parsa-savujuustosalaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä