Maku

Rapeat kanapalat & raikas kaalisalaatti

30 min
0
0

Rapeat kanapalat & raikas kaalisalaatti

Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

Rapeat kanapalat

  • 2 kplkanan rintafileitä
  • 1 tlsitruunamehua
  • suolaa
  • 0,5 dlvaaleita seesaminsiemeniä
  • 1-2 dltäysjyvävehnäjauhoja
  • mustapippuria rouhittuna

Salaattipohja

  • 4-5 dlpunakaalia (1/4 kaali)
  • 4 kplporkkanaa
  • 1 dlretikkaa
  • 2 rkltuoretta persiljaa

Salaattikastike

  • 1 kpllimen mehu
  • 1 tlchiliöljy (tai maun mukaan enemmän)
  • 1 rklmirin riisiviiniä
  • 2-3 rkloliiviöljyä

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Aloita pilkkomalla kanafileet pienemmiksi paloiksi. 

Mausta palat suolalla ja sitrunamehulla. 

Riko laakealle lautaselle kananmuna. 

Kaada toiselle lautaselle seesaminsiemenet ja vehnäjauhoja. 

Rouhi jauholautaselle vielä mustapippuria. 

Kierittele kanapaloja ensin kananmunassa ja sitten jauholautasella. 

Lämmitä paistin pannu keskilämmölle ja lisää nokare voita. 

Nosta kanapalat panulle paistumaan, paista niihin ensin korkeammalla lämmöllä kaunis pinta ja laske sitten lämpötilaa ja anna kypsyä. 

Valmistele salaattipohja sillä aikaa kun kanat paistuvat pannulla. 

Raasta kaali mandoliinilla tai silppua pieneksi veitsellä. Tee sama porkkanoille ja retikalle. 

Silppua persilja. 

Nosta salaattipohja kulhoon, lisää persilja ja tee kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. 

Kaada salaattikastike kulhoon ja sekoita hyvin. Anna maustua hetki ja maista. Mausta lisää tarvittaessa. 

Kun kanat ovat valmiit, nostele ne salaattipohjan päälle ja tarjoile. Kanapalat voi syödä myös jäähtyneinä.

Vinkki!

Voit myös syödä salaatin sweet chili-kastikkeen kanssa.
MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä