Rapeat kalapalat

15 min
5
0

Rapeat kalapalat

Rapeiden kalapalojen salaisuus ovat japanilaiset pankojauhot. Puristus sitruunaa palojen päälle viimeistelee nopean kalaherkun. Tarjoa murskattujen perunoiden ja avokadodipin kanssa.
Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (3 annosta)

  • 500 gturskaa (tai muuta vaaleaa, kiinteää kalaa)
  • 2 dlpankojauhoa
  • 1 kplkananmuna
  • suolaa ja mustapippuria
  • 3 kplsitruunasiivuja

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Leikkaa kala paloiksi. 

Laita paistinpannu lämpenemään ja lisää iso nokare voita, voissa ei kannata säästellä.

Riko kananmuna kulhoon ja riko haarukalla sen rakenne. 

Kaada pankojauhoja toiseen kulhoon, rouhi päälle suolaa ja pippuria, sekoita. 

Dippaa kalapala ensin kananmunaan ja sen jälkeen jauhoihin. 

Paista kuorrutettuja kalapaloja kunnes ne saavat kauniin värin, pari minuuttia molemmin puolin. 

Mausta kalapalat sitruunamehulla ja tarjoa välittömästi. 

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä