Maku

Rapeat broilerinkoivet

1 h 10 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
50 min
Rapeat broilerinkoivet ovat yhtä aikaa meheviä ja rapsakoita. Koipireisien salaisuus on maissihiutaleilla leivittämisessä. Tätä kannattaa testata!
MU
2.6
1
Julkaistu: 22.4.2008


Ainekset (4 annosta)

  • 1300 gbroilerin koipi-reisiä
  • 2 dlrasvatonta piimää
  • 1 rklsuolaa
  • 1 rklyrttimaustesekoitusta (suolaton)
  • 4 dlcorn flakes -maissihiutaleita

Kastike

  • 200 granskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 100 graejuustoa
  • 1/2 dlmakeaa chilikastiketta
  • 1 rklsitruunamehua

Lisäksi

  • 8 kplperunaa (lohkottuna)
  • 1/2 rklruokaöljyä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 tlyrttimaustesekoitusta (suolaton)
Tulosta

Rapeat koipireidet valmistuvat näin:

Mittaa piimä lautaselle. Sekoita keskenään toisella lautasella suola, yrttiseos ja käsin murennetut maissihiutaleet.

Kasta broilerin koipireidet (4 kpl) piimään ja anna ylimääräisen piimän valua pois. Kieritä koipireidet huolellisesti mauste-maissihiutaleseoksessa. Nosta ne sitten leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.

Kypsennä 175 asteessa noin 30 minuuttia.

Ota pannu ulos ja lisää perunat leivinpaperin päälle. Pirskottele perunoille öljyä ja ripottele päälle suolaa sekä yrttiseosta. Kääntele lastalla mausteet sekaisin. Nosta pannu takaisin uuniin ja jatka kypsentämistä noin 20 minuuttia. Kun broilerin koipireidet ovat sopivasti ruskistuneet, peitä ne alumiinifoliolla.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarkista maku. Lisää halutessasi suolaa ja tabascoa.

1 kommentti