Rapea kirjolohi

30 min
0
0

Rapea kirjolohi

Teksti Midi Vuorela
Kuvat Tuomas Kolehmainen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gkirjolohta (fileenä)
  • 2 kplmunaa
  • 10 kplhapankorppuja
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlsitruunapippuria (suolaton)
  • 4 rkltuoretta tilliä (silputtuna)

Paistamiseen

  • 1 rklvoita

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Leikkaa nahaton kirjolohifilee reilun sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Riko munat lautaselle ja vispaa rakenne rikki. Rouhi hapankorput esimerkiksi kaulimella ajellen. Sekoita suola, sitruunapippuri ja tillisilppu hapankorppurouheeseen.

Kuumenna nokare voita paistinpannussa ja anna sen hiukan ruskistua. Kastele kirjolohipalat ensin munassa ja pyöräytä ne sen jälkeen hapankorppu-mausteseoksessa. Paista kalapalat parissa erässä keskilämmöllä, kauniin ruskeiksi ja kypsiksi.

Syö sipulisalsan ja pinaatti-perunapyreen kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä