Kotivinkki

Raparperivichy

0
0

Raparperivichy

Teksti Marja Samuli
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 4 dlraparperipaloja
  • 10-15mustaherukanlehteä
  • 1 dlsitruunamehua
  • 3 lvettä

Lisäksi:

  • 4 dlsokeria
  • kylmää kivennäisvettä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Pane isoon kulhoon pestyt, kuorineen paloitellut raparperipalat, mustaherukanlehdet, sitruunamehu ja vesi. Peitä kulho ja laita se pariksi päiväksi jääkaappiin maustumaan.

2. Siivilöi maustunut liemi kattilaan ja lisää sokeri. Kuumenna sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa ja sokeri liukenee nesteeseen.

3. Pullota puhtaisiin pulloihin ja anna jäähtyä. Laita pullot viileään odottamaan tarjoilua.

4. Kaada juoma kannuun ja laimenna kivennäisvedellä tai vedellä juuri ennen tarjoilua.
 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä