Kotivinkki

Raparperivichy

{
Aktiivinen
Passiivinen
5
0
Julkaistu: 3.11.2010


Ainekset

  • 4 dlraparperipaloja
  • 10-15mustaherukanlehteä
  • 1 dlsitruunamehua
  • 3 lvettä

Lisäksi:

  • 4 dlsokeria
  • kylmää kivennäisvettä
Tulosta

1. Pane isoon kulhoon pestyt, kuorineen paloitellut raparperipalat, mustaherukanlehdet, sitruunamehu ja vesi. Peitä kulho ja laita se pariksi päiväksi jääkaappiin maustumaan.

2. Siivilöi maustunut liemi kattilaan ja lisää sokeri. Kuumenna sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa ja sokeri liukenee nesteeseen.

3. Pullota puhtaisiin pulloihin ja anna jäähtyä. Laita pullot viileään odottamaan tarjoilua.

4. Kaada juoma kannuun ja laimenna kivennäisvedellä tai vedellä juuri ennen tarjoilua.  

MITÄ PIDIT?
5
Kommentoi »