Maku

Raparperiskonssit maistuvat niin aamiaisella kuin iltateelläkin

50 min
VE
5
0

Raparperiskonssit ovat parhaimmillaan leivontapäivänä. Raparperi antaa kivaa hapokkuutta taikinaan.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (25 kpl)

Raparperiskonssit

  • 200 graparperia
  • ½ dl vettä
  • ¼ tlsuolaa
  • 10 dlvehnäjauhoja
  • 4 rklravintohiivahiutaleita
  • 1 ½ tl leivinjauhetta
  • 1 tlruokasoodaa
  • ½ tlsuolaa
  • 1 ½ dlmaustamatonta kaurajogurttia (esim. Yosa kauravälipala)
  • 1 ½ dlkauramaitoa
  • 175 gvegaanista margariinia

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN20 min
MITÄ PIDIT?
5