Maku

Raparperirisotto – raikkaat ja täyteläiset maut yhdistyvät hurmaavassa arkirisotossa

30 min
GL
KA
MU
2.8
0

Raparperirisoton pirteää makua tasapainottaa sopivasti suolainen parmesaanijuusto. Halutessasi voit lisätä risoton joukkoon paistettua pekonia, joka tasapainottaa kivasti raikkaan raparperin makua.
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (4 annosta)

Raparperirisotto

  • 3–4 vartta (250 g)raparperia
  • 3salottisipulia
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 3 dlrisottoriisiä
  • 8 dlkasvislientä
  • ½ tlmustapippuria
  • 25 gvoita
  • 1 dlparmesaaniraastetta
  • ½ rkutimjamia

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
2.8