Maku

Raparperipikapullat

35 min
4.1
2

Raparperipikapullat

Teksti Annika Elomaa
Kuvat Anna Huovinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 kpl)

  • 4 dlvehnäjauhoja
  • 1 1/2 dlsokeria
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 1 1/2 tlkardemummaa
  • 100 gleivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  • 2 dlrasvatonta maitoa
  • 2 kplmunaa
  • 4 dlraparperia (paloiteltuna)

Koristeeksi

  • 2 rklraesokeria

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN15 min

Sekoita kuivat ainekset keskenään. Sulata rasva ja anna sen hieman jäähtyä. Lisää kuivien aineiden joukkoon maito, munat, rasvasula ja raparperipalat. Sekoita tasaiseksi taikinaksi, mutta vältä turhaa sekoittamista.

Nostele taikina kahdella ruokalusikalla leivosvuokiin. Ripottele raparperipikapullien pinnalle raesokeria.

Paista pikapullia 225 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
4.1
Katso myös nämä