Maku

Raparperipikapullat

35 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
15 min
4.1
2
Julkaistu: 9.6.2009


Ainekset (20 kpl)

  • 4 dlvehnäjauhoja
  • 1 1/2 dlsokeria
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 1 1/2 tlkardemummaa
  • 100 gleivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  • 2 dlrasvatonta maitoa
  • 2 kplmunaa
  • 4 dlraparperia (paloiteltuna)

Koristeeksi

  • 2 rklraesokeria
Tulosta

Sekoita kuivat ainekset keskenään. Sulata rasva ja anna sen hieman jäähtyä. Lisää kuivien aineiden joukkoon maito, munat, rasvasula ja raparperipalat. Sekoita tasaiseksi taikinaksi, mutta vältä turhaa sekoittamista.

Nostele taikina kahdella ruokalusikalla leivosvuokiin. Ripottele raparperipikapullien pinnalle raesokeria.

Paista pikapullia 225 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

2 kommenttia