Maku

Raparperimurunen

50 min
KA
3
0


 

Tulosta
Teksti Eeva Salonen
Kuvat Juhani Salonen

Ainekset (8 annosta)

  • 350 graparperia
  • 1 rklvoita
  • 1 1/2 dlfariinisokeria

Pinnalle

  • 100 gvoita
  • 2 dlkaurahiutaleita
  • 1 dlsokeria
  • 1 dlvehnäjauhoja
  • 2 tlkanelia
  • 1 tlkardemummaa

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min

Voitele uunivuoka tai pienet annosvuoat voilla ja ripottele fariinisokeri vuoan pohjalle.

Kuori ja paloittele raparperit ohuiksi viipaleiksi. Pane ne vuokaan.

Sekoita pehmeän voin joukkoon muut aineet. Lusikoi seos raparperien päälle.

Paista raparperimurusta 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

Tarjoile raparperimurunen jäätelön kanssa.

MITÄ PIDIT?
3