Maku

Raparperimuffinit

40 min
0
0

Raparperimuffinit

Ihanan pehmeät raparperimuffinssit saavat rapsakkaa mausteista sokerista makua fariinisokerista. Päälle mascarponekermavaahtoa kanelilla maustettuna ja muutama marenki.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (17 kpl)

  • 100 gvoita sulatettuna
  • 5 dlvehnäjauhoja
  • 2 dlsokeria
  • 2 dlmaitoa
  • 2 kplkananmunia
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 4 dlraparperinpaloja
  • 1 dlfariinisokeria

Lisäksi

  • Kuorrutukseen purkki kermaa vatkattuna ja purkki mascarponea, joukkoon 1/4 tl kanelia sekä sokeria oman maun mukaan.

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN25 min

Voi sulatetaan ja kaikki aineet yhdistetään, viimeiseksi lisätään pilkotut raparperit, jotka on kieritetty fariinisokerissa. Paperiset vuoat asetellaan muffinssipellille ja taikina jaetaan 17 vuokaan. Jos ei ole muffinssipeltiä, pitää olla paksuja vuokia, muuten taikina leviää ikävästi. Paistetaan 200 asteessa 15-20 minuuttia. Päälle vatkataan purkki kermavaahtoa ja purkki mascarponea, lisää seokseen hiukan kanelia ja pursota muffinien päälle. 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä