Maku

Raparperimehu

1 h 30 min
4
0

Raparperimehu

Alkukesäin kaunein ja herkullisin mehu monikäyttöisestä raparperistä.
Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 1 ltuoretta raparperia
  • 2 kplruukku tuoretta basilikaa
  • 1 kplsitruunan mehu (+ 1 rkl tarjoiluun)
  • 1 lvettä
  • 0,5 dlhunajaa
  • vissyä tarjoiluun

Tee näin

1 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN1 h

Kuori raparperi ja paloittele varret parin sentin mittaisiksi paloiksi. 

Lisää raparperi ja hunaja joko korkeareunaiseen paistinpannuun tai kattilaan.

Lisää vesi ja kiehauta.

Kun seos on kiehahtanut laske lämpötilaa ja lisää basilikanlehdet ja sitruunan mehu.

Anna porista miedolla lämmöllä n.20-25 minuuttia.

Siivilöi limonadi ja anna jäähtyä.

Tarjoile tujauksella sitruunamehua ja lorauksella vissyä.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä