Raparperi Tarte Tatin

40 min
0
0

Raparperi Tarte Tatin

Raparperit ovat taas täällä! Herkullinen Tarte Tatin yhdistää rapean pohjan ja suussa sulavaksi karamellisoituneet raparperit - voiko parempaa toivoa.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 100 gvoita
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 1 dltomusokeria
  • 1 kplkananmuna

täyte

  • 50 gvoita
  • 1 dlsokeria
  • 250 graparperia

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN25 min

Paloittele voi kulhoon. Lisää joukkoon jauhot ja sokeri. Nypi murumaiseksi seokseksi ja sekoita lopuksi joukkoon kananmuna.

Pilko raparperit vinottain muutaman sentin paloiksi.

Sulata voi valurautapannussa ja ripottele päälle sokeri. Lisää raparperin palat pannulle ja keitä hiljalleen kunnes seos on kullanruskeaa.

Nosta pannu pois levyltä ja lisää päälle taikina. Paista torttua 200 asteessa noin 25-30 minuuttia.

Kumoa hieman jäähtynyt torttu tarjoiluvadille ja tarjoa kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä