Maku

Raparperi-sipulichutney

1 h 25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
1 h
GL
KA
LA
MA
MU
3.9
4
Julkaistu 11.9.2010


Reseptin ainekset (8 dl)

Raparperi-sipulichutney

  • 10 dlraparperia
  • 3 punasipulia
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 tuore chili
  • 4 dlsokeria
  • 1 dlomenaviinietikkaa
  • 2 tlsuolaa
  • 2 tltuoretta inkivääriä (raastettuna)
Tulosta

Raparperi-sipulichutney valmistetaan näin:

  1. Kuori raparperit ja leikkaa sentin paksuisiksi paloiksi. Silppua kuoritut sipulit.
  2. Hienonna halkaistu chili, jonka siemenet on poistettu.
  3. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä noin tunnin verran, välillä sekoittaen.
  4. Kaada kuuma raparperi-sipulichutney puhtaisiin, lämpimiin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.

Raparperi-sipulichutney sopii mainiosti grillattujen lihojen kanssa. Kannattaa keittää myös muutama purkki syksyn riistaherkkujen seuraksi.

4 kommenttia