Maku

Raparperi-kukkapulla – alkukesän kahvipöydän kaunein keskipiste

1 h 20 min
4.17
1

Raparperi-kukkapulla varastaa huomion kahvipöydässä, syystä. Pumpulinpehmeä pulla kätkee sisäänsä fariinisokerilla kesytettyjä, meheviä raparperipaloja. Kehäkukkamainen ulkoasu vaatii hiukan näpertelyä mutta on helppo toteuttaa. Kokeile ja ihastu!
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (15 annosta)

Taikina

  • 2 1/2 dlkevytmaitoa
  • 25 ghiivaa
  • 1muna
  • 1 dlsokeria
  • 1 tlkardemummaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • noin 8 dlvehnäjauhoja
  • 100 gvoita tai margariinia

Täyte

  • 5 dlraparperia (pieninä paloina)
  • 1 dlfariinisokeria

Voitelu

  • 1muna

Koristelu

  • 1 tlsitruunamehua (tai vettä)
  • 1 dltomusokeria

Tee näin

1 h 20 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN50 min
MITÄ PIDIT?
4.17