Raparperi-kookoskeksit – kookosfanin unelmien täyttymys
35 min
GL

Raparperi-kookoskeksit – kookosfanin unelmien täyttymys
Raparperi-kookoskeksit saavat jokaisen kookosfanin huokaisemaan ihastuksesta. Pienet raparperikuutiot taittavat valkosuklaan makeutta ja antavat keksille mukavan sitkeän rakenteen. Mikä parasta, nämä herkkupalat ovat luontaisesti gluteenittomia!
Ainekset (30 kpl)
Raparperi-kookoskeksit
- 2 dlraparperipaloja (pieniä)
- 50 gvalkosuklaata (rouhittuna)
- 3valkuaista
- 1 1/2 dlsokeria
- 7 dlkookoshiutaleita
- 2 rklperunajauhoja
- 1/4 tlsuolaa
Tee näin
35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min
Raparperi-kookoskeksit leivotaan näin:
- Kuori ja leikkaa raparperit pieniksi paloiksi. Rouhi valkosuklaa.
- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää sokeri vatkaten. Yhdistä kookoshiutaleet, perunajauhot ja suola.
- Sekoita seos raparperipalojen kanssa nostellen valkuaisvaahtoon. Ota lusikalla nokareita leivinpaperin päälle pellille.
- Paista raparperi-kookoskeksejä 175-asteessa noin 20 minuuttia uunista riippuen. Tarkkaile paistumista, ja jatka paistamista tarvittaessa vielä 10 minuuttia.
Vinkki!
Raparperi-kookoskeksit sopivat hyvin myös pakastettavaksi.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
4