Maku

Raparperi-kookoskeksit – kookosfanin unelmien täyttymys

35 min
4
1

Raparperi-kookoskeksit – kookosfanin unelmien täyttymys

GL
1
4
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos
Raparperi-kookoskeksit saavat jokaisen kookosfanin huokaisemaan ihastuksesta. Pienet raparperikuutiot taittavat valkosuklaan makeutta ja antavat keksille mukavan sitkeän rakenteen. Mikä parasta, nämä herkkupalat ovat luontaisesti gluteenittomia!

Ainekset (30 kpl)

Raparperi-kookoskeksit

  • 2 dlraparperipaloja (pieniä)
  • 50 gvalkosuklaata (rouhittuna)
  • 3valkuaista
  • 1 1/2 dlsokeria
  • 7 dlkookoshiutaleita
  • 2 rklperunajauhoja
  • 1/4 tlsuolaa

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

Raparperi-kookoskeksit leivotaan näin:

  1. Kuori ja leikkaa raparperit pieniksi paloiksi. Rouhi valkosuklaa.
  2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää sokeri vatkaten. Yhdistä kookoshiutaleet, perunajauhot ja suola.
  3. Sekoita seos raparperipalojen kanssa nostellen valkuaisvaahtoon. Ota lusikalla nokareita leivinpaperin päälle pellille.
  4. Paista raparperi-kookoskeksejä 175-asteessa noin 20 minuuttia uunista riippuen. Tarkkaile paistumista, ja jatka paistamista tarvittaessa vielä 10 minuuttia.

Vinkki!

Raparperi-kookoskeksit sopivat hyvin myös pakastettavaksi.

MITÄ PIDIT?
4