Maku

Raparperi-kasvisgalette on varma valinta leipojalle, joka ei halua näperrellä turhia

1 h 35 min
VE
4.67
1

Raparperi-kasvisgalette aateloidaan uunipaahdetuilla kasviksilla ja pestotahnalla. Tätä suolaista herkkua on mahdoton vastustaa!
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (12 annosta)

Raparperi-kasvisgalette

  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 2 dlperunahiutaleita (Mummon)
  • 2 tlsuolaa
  • 1 ½ dlvettä
  • 1 dlrypsiöljyä

Täyte

  • 200 graparperia
  • ½ munakoiso
  • 1 pienikesäkurpitsa
  • ½ tlsuolaa
  • ¼ tlmustapippuria
  • 1 prk (130 g)vegaanista pestoa (esim. Urtekram)
  • 270 g maustamatonta tofua
  • 100 gvegaanista juustoa (esim. Sheese Greek style)
  • ½ dlpinjansiemeniä

Viimeistely

  • 10basilikanlehteä

Tee näin

1 h 35 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN50 min
MITÄ PIDIT?
4.67