Kotivinkki

Ranskalainen raparperipiirakka

1 h 50 min
4.67
7

Tee sesonkiherkusta vaihteeksi astetta elegantimpi versio. Tämä ranskalainen raparperipiirakka vie kielen mennessään!
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Sanna Peurakoski

Ainekset (noin 12 annosta)

  • 1 pktpakastemurotaikinaa (400 g)

Täyte

  • 2liivatelehteä (+ kylmää vettä)
  • 1 prkbulgarianjogurttia (200 g)
  • 3munankeltuaista
  • ½ dlsokeria
  • 1 dlmaitoa
  • ½ dlvettä kiisseliin
  • ½ tlkardemummaa
  • 1 ½ rklmaissitärkkelystä (esim. Maizena)
  • 10 gvoita
  • 1 tlvettä liivatteiden liuottamiseen
  • 1 dlkuohukermaa

Päälle

  • ½ lraparperipaloja (tuoreita tai pakastettuja)
  • 1 dlsokeria

Tee näin

1 h 50 min
{
AKTIIVINEN50 min
PASSIIVINEN1 h
MITÄ PIDIT?
4.67