Kotivinkki

Ranskalainen munakas

{
Aktiivinen
Passiivinen
4.7
0


Ainekset

  • 2-3luomukananmunaa
  • iso hyppysellinensuolaa
  • hyppysellinenpippuria
  • 1 rklvoita
Tulosta

1. Vatkaa munia ja mausteita kulhossa puolisen minuuttia, kunnes keltuaiset ja valkuaiset ovat sekoittuneet.

2. Laita voi sulamaan pannulle. Kun voi alkaa ruskistumaan, se on kyllin kuumaa, jotta munaseoksen voi lisätä pannuun.

3. Liikuttele pannua edestakaisin liedellä, samalla kun munakas hyytyy. Sekoita munaseosta nopeasti, jotta se leviäisi pitkin pannun pohjaa, samalla kun se sakenee. Tässä vaiheessa munakkaaseen voi lisätä täytteen, esimerkiksi juustoraasteen tai pinaattimuhennoksen.  

MITÄ PIDIT?
4.67
Kommentoi »