Maku

Rakuunaiset herneenpalot (Peas with dragoon)

25 min
GL
KA
LA
MA
MU
0
1


 

Tulosta
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (14 annosta)

  • 2 kplsalottisipulia (kuutioituna)
  • 1000 gsokeriherneenpalkoja (tuoreita tai pakastettuja)
  • 1 1/2 dlkuivaa valkoviiniä
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Koristeluun

  • 1/2 dltuoretta rakuunaa

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 min

Sulata voi pannulla. Kuullota sipuleita muutaman minuutin ajan. Lisää herneenpalot ja valkoviini sekä suola ja pippuri. Anna kiehua noin 10 min. Koristele herneenpalot tuoreella rakuunalla. Tarjoa rakuuaiset herneenpalot täytetyn kalkkunan lisäkkeenä.

MITÄ PIDIT?
0