Maku

Rakuunaiset herneenpalot (Peas with dragoon)

25 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
GL
KA
LA
MA
MU
0
1
Julkaistu: 15.12.2010


Ainekset (14 annosta)

  • 2 kplsalottisipulia (kuutioituna)
  • 1000 gsokeriherneenpalkoja (tuoreita tai pakastettuja)
  • 1 1/2 dlkuivaa valkoviiniä
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Koristeluun

  • 1/2 dltuoretta rakuunaa
Tulosta
Sulata voi pannulla. Kuullota sipuleita muutaman minuutin ajan. Lisää herneenpalot ja valkoviini sekä suola ja pippuri. Anna kiehua noin 10 min. Koristele herneenpalot tuoreella rakuunalla. Tarjoa rakuuaiset herneenpalot täytetyn kalkkunan lisäkkeenä.
MITÄ PIDIT?
0
1 kommentti