Kotivinkki

Raasta kesäkurpitsaa lettutaikinaan. Lopputulos on herkullinen!

20 min
{
Aktiivinen20 min
Passiivinen
Kesäkurpitsaletut maistuvat vaikka väli- tai iltapalana banaanista ja vadelmista sotketun pikahillon kera.
3.38
0
Kuvat Timo Villanen


Ainekset (4 annosta)

  • 1 ½ dlkesäkurpitsaa raastettuna
  • 2munaa
  • 5 dlkevytmaitoa
  • 2 dlohrajauhoja
  • 1 ½ dlvehnäjauhoja
  • 1 rklsokeria
  • 1 ½ tlkardemummaa
  • ½ tlsuolaa
  • ½ dljuoksevaa margariinia + margariinia paistamiseen

Pikahillo

  • 1banaani
  • 2 dlvadelmia

Lisäksi

  • vaahterasiirappia
Tulosta

Kesäkurpitsaletut valmistuvat näin

  1. Raasta kesäkurpitsa hienoksi raasteeksi kulhoon. Lisää joukkoon munat ja sekoita niin, että munien rakenne rikkoontuu. Lisää loput aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan turvota noin 10 minuuttia.
  2. Muussaa banaani ja vadelmat hilloksi kesäkurpitsaletuille.
  3. Paista taikinasta ohukaispannulla pieniä lettuja. Tarjoa kesäkurpitsaletut banaani-vadelmapikahillon ja vaahterasiirapin kanssa.
MITÄ PIDIT?
3.38
Kommentoi »