Kotivinkki

Raasta kesäkurpitsaa lettutaikinaan. Lopputulos on herkullinen!

20 min
2
0

Raasta kesäkurpitsaa lettutaikinaan. Lopputulos on herkullinen!

Kesäkurpitsaletut maistuvat vaikka väli- tai iltapalana banaanista ja vadelmista sotketun pikahillon kera.
Teksti Raisa Laine
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 ½ dlkesäkurpitsaa raastettuna
  • 2munaa
  • 5 dlkevytmaitoa
  • 2 dlohrajauhoja
  • 1 ½ dlvehnäjauhoja
  • 1 rklsokeria
  • 1 ½ tlkardemummaa
  • ½ tlsuolaa
  • ½ dljuoksevaa margariinia + margariinia paistamiseen

Pikahillo

  • 1banaani
  • 2 dlvadelmia

Lisäksi

  • vaahterasiirappia

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

1. Raasta kesäkurpitsa hienoksi raasteeksi kulhoon. Lisää joukkoon munat ja sekoita niin, että munien rakenne rikkoontuu. Lisää loput aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan turvota noin 10 minuuttia.

2. Muussaa banaani ja vadelmat hilloksi kesäkurpitsaletuille.

3. Paista taikinasta ohukaispannulla pieniä lettuja. Tarjoa kesäkurpitsaletut banaani-vadelmapikahillon ja vaahterasiirapin kanssa. 4 pyöreää ruisleipää (esim. Reissumies).

Kun kesäkurpitsaletut on syöty, tee myös nämä

Porkkanaletut

Ihanat kookos-banaaniletut

Amerikkalaiset pannukakut ja omena-pähkinäpaistos

MITÄ PIDIT?
2
Katso myös nämä